Valkealan Kajo liikuttaa!

Terveysliikunta su 13-13.50

Monipuolista liikunnan iloa kaikenkuntoisille turvallisesti ohjauksessa. Terveysliikuntatunti parantaa lihastasapainoa- ja hallintaa, sekä ylläpitää yleiskuntoa. Tiedossa siis perusjumppaa ilman hankalia koreografioita. Tunnin sisällä lihaskuntoliikkeet ja sykkeennosto vaihtelevat. Tunnilla käytetään myös vastusta, kuten painoja ja kuminauhoja yms. elävöittämään liikkeitä. Voit myös itse säädellä tunnin tehoa kunnon ja voinnin mukaan. Lopuksi kehonhuoltoa huolellisesti venytellen.

Vesijumppa su klo 14.15-15
Vesijumppaa lämpimässä vedessä (+32). Sopii kaiken kuntoisille, voit itse säädellä tunnin tehoa. Tunnilla käytetään myös eri välineitä tuomaan lisävastusta ja monipuolisuutta. Lopussa lyhyet venyttelyt. HUOM ! Kausimaksun lisäksi uimahallimaksu.

Anjalan Jumppaseuran jumpat!

Ikinuorten ryhmät yhdistyvät. Ensi viikosta (26.9.) alkaen Ikinuoret naiset ja miehet kokoontuvat yhteiseen jumppatuokioon Anjalatalolle. Tuntikuvaus: Monipuolista jumppaa senioreille. Jumpan tarkoituksena on lisätä nivelten liikkuvuutta, ylläpitää tasapainoa ja venyttää lihaksia. Jumppa tarjoaa myös iloista yhdessäoloa hyvässä seurassa.

 

Yhdistetty Ikinuorten ryhmä jumppailee aina tiistaisin klo 14-15.
Tervetuloa!

Lisätietoja: TÄÄLTÄ